Какво е Sambucol?

Всичко е свързано с естествения Черен Бъз

Sambucol е гама от чудесни на вкус хранителни добавки на основата на уникалните качества на естествения Черен Бъз. Черният бъз съдържа естествени флавоноиди, пълни с антиоксиданти. Гамата Immuno Forte на Sambucol съдържа също Витамин С и Цинк, които са добре известни със способността си да подсилват имунната система.

Sambucol Berries Official

Бъзът се използва от векове като естествено лекарство. Самбукол се произвежда от цели, естествени плодове на черен бъз, като всяка бутилка Самбукол съдържа стотици черни бъзчета, които имат два пъти по-голяма  антиоксидантна способност от естествената за боровинките и над 50% от общата антиоксидантна способност на червените боровинки. Антиоксидантите укрепват имунната система, като помагат за неутрализиране на вредното действие на свободните радикали.

Sambucol е оригиналната гама от добавки на основата на черен бъз, която помага за укрепване на имунната система, за да помогне на Вас и Вашето семейство да останете здрави през цялата година.

Sambucol Berries Official

Историята на Sambucol

Самбуколът е разработен за първи път през 1991 г. от световноизвестен вирусолог, който открива, че черният бъз има и значителни антиоксидантни свойства, благодарение на богатите фитонутриенти флавоноиди (антоцианини), присъстващи в черния бъз. Някои флавоноиди (антоцианини) се намират предимно в пигментите от тъмносини и наситено лилави плодове като черен бъз. Именно те притежават забележителна способност да стимулират имунната система на организма. Флавоноидите са мощни, естествени антиоксиданти, за които се смята, че работят за защита на клетките на тялото от потенциалните щети, причинени от свободните радикали.

Д-р Madeleine Mumcuoglu разпознава потенциала на флавоноидите, присъстващи в черния бъз и култивира уникален процес на формулиране и екстракция, който запазва и максимизира естествените ползи за здравето от зрънцето, като по този начин разработва Sambucol. Оттогава тя се превръща в добавка, на която се разчита и се радва на доверие от лоялни потребители по целия свят като чудесен начин да се получи ежедневна поддръжка на имунната система.

Понастоящем Sambucol се продава в над 50 страни по света и е признат за номер 1 сред най-продаваните в света в категория определяща гамата от черен бъз.

Dr Madeleine Mumcuoglu

Dr. Madeleine Mumcuoglu

Защо Sambucol Черен Бъз?

Науката

Черният бъз в Sambucol осигурява естествена подкрепа за имунната система. Черният бъз, комбиниран с подбрани съставки като витамин С и цинк, правят Sambucol известна хранителна добавка за повишаване на имунната подкрепа и подпомага защитните сили на организма.

  • Разработен от учени
  • Препоръчан от експерти

Работата на водещи учени доведе здравословните свойства на черния бъз в съвременната фармация, лесно достъпна в аптеки и магазини за здравословни храни.  

Sambucol е продукт с над 20 години научни изследвания, което го прави най-широко изследваният продукт от черен бъз в света.

Sambucol е оригиналната формулировка за екстракт от черен бъз, използвана в публикувани научни списания, на която се доверяват милиони по целия свят.

Scientifically Tested

Научно тестван

Качеството на производството

Sambucol използва същия патентован, естествено балансиран сок от бъз и екстракционен процес, използван в публикуваните научни изследвания. Този отличен метод за производство запазва и максимизира естествените ползи на плодовете за здравето, за да гарантира постоянни, имуноподдържащи свойства при всяка доза.

Естественият черен бъз, използван в Sambucol, от който сокът се извлича директно, се култивира и събира по отношение на GAP (Добри земеделски практики), осигурявайки пълна проследимост на процеса. Важно е, че сезонът на прибиране на черния бъз обикновено се случва от средата на август до средата на септември. През годините бяха наложени тясно сътрудничество и партньорства между фермите, учените и производителите за да се гарантира, че уникалният метод за производство на екстракт от черен бъз се спазва и прилага стриктно.

Събирането на реколтата от черен бъз за Sambucol се провежда в Австрия и Унгария през август-септември, когато плодовете са зрели, достатъчно големи и са променили цвета си до своя отчетливо лилаво-черен цвят. Използваме само разновидността Haschberg от първокласни сортове бъз, ръчно събран от дървета, отглеждани в специални овощни градини, посветени единствено на черния бъз. Haschberg Черният Бъз може да съдържа до два пъти повече от антоцианиновото съдържание на див бъз, дори когато е от същия род (Sambucus Nigra L (Europa)).

Sambucol Haschberg Orchard

Sambucol използва стотици тонове бъз всяка година и е доверена марка, която отговаря на строгите европейски закони за плодови сокове. Други производители могат да използват същия сорт; обаче, специфичният, патентован производствен процес, който запазва цялостните ползи от всяко зрънце бъз, дава уникалните свойства на Sambucol.

  • Нашите плодове се събират ръчно веднъж годишно, смилат се и студено пресоват чрез използване на най-съвременните технологии.
  • Допълнителната микрофилтрация гарантира, че най-високите нива на фитонутриенти се запазват и присъстват в сока.
  • Сокът се съхранява в напълно асептична система, без разтворители, без алкохол.

Когато е готова за производство, всяка партида се транспортира внимателно до нашите европейски производствени обекти, където готовите продукти на Sambucol се произвеждат при стриктно спазване на всички условия GAP / GMP (Добра производствена практика).

Manufacturing Standards

Berry Defence

Haschberg Овощна градина Sambucol 

Вкусът

Приятната консумация също е важна за Sambucol и голяма част от това е вкусът. Sambucol е добре известен като доставчик на специализирани, ефикасни продукти, които също имат страхотен вкус.

Sambucol има пълна гама продукти в множество вкусни формати, за да гарантира, че има нещо подходящо за цялото семейство. 

Berry Delicious

Scroll to Top

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че сте съгласни с това.