Кога помага Sambucol?

Имунна подкрепа за всеки ден

Независимо дали пътувате до работа, търсите допълнителна защита за Вас и Вашето семейство или искате да сте сигурни, че имунната Ви система има допълнителна подкрепа.

Имунна подкрепа за всеки ден

Независимо дали пътувате до работа, търсите допълнителна защита за Вас и Вашето семейство или искате да сте сигурни, че имунната Ви система има допълнителна подкрепа.

Целогодишна имунна подкрепа

Sambucol може да се приема целогодишно като превантивна мярка в подкрепа на имунната Ви система. Препоръчваме гамата Имуно Форте за Вашата дневна доза имунна подкрепа. Повишена доза през зимните месеци (вижте указанията за продукта за подробности) е препоръчителна.

През зимата

Зимното време може да натовари допълнително имунната ни система. Топло на закрито, студено на открито, сух въздух, вируси, грип, настинки, всичко това изисква Вашата имунна система да се бори по-силно. Ето защо препоръчваме да увеличите дозата на Sambucol до “зимна доза” (вижте указанията за продукта за подробности) или да преминете към Sambucol Екстра Дифенс.

При първи симптоми

Почувствате ли се неразположени, вземете Sambucol за да осигурите допълнителна подкрепа на имунната си система.

Обратно на училище

Училището може да бъде място за размножаване на микроби, тъй като микробите могат да оцелеят по повърхностите в класната стая до 72 часа. Sambucol е прост и ефективен отговор за засилване на имунната система на децата и победа над училищните бацили, особено след лятната ваканция.

Когато пътувате

Самолетите, общественият транспорт, климатизираните сгради и оживените обществени зони винаги подлагат имунната система на стрес. Нашият съвет е да имате Имуно Форте Капсули или Имуно Форте Ефервесцентни таблетки със себе си в ръчния си багаж.

Преди важно събитие

Вземете Sambucol, за да дадете на имунната си система допълнителна подкрепа преди важно събитие като сватба, празник или по време на стресови моменти като изпити или интервюта.

Scroll to Top

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че сте съгласни с това.